Hoe te spelen: volgens normale regels, het gooien van enkel en aankomende handen en benen in het juiste veld. Die niet is vertrokken – verwijdert kleding. Een geweldige manier om uw flexibiliteit te testen en misschien nieuwe items uit te vinden.

2. Hoed

Wat je nodig hebt: elke hoed, papieren bladeren, pen of potlood.

Hoe te spelen: schrijf je fantasieën op papier (seks op een specifieke plaats, nieuwe poses of actie), zet de hoed, mix, verwijder in willekeurige volgorde – en belichaming! De game is vooral geschikt voor degenen die verlegen zijn om fantasie hardop te bespreken.

3. Maskerade

Wat je nodig hebt: een doos met objecten die op verschillende beroepen en rollen hangen. Bijvoorbeeld een bouwhelm, draaiend op stof, spuit.

Hoe te spelen: krijg een onderwerp zonder naar jezelf te kijken en te proberen, is het overwegen van seksuele boventonen.

4. Uurbom

Wat je nodig hebt: een zandloper of timer.

Hoe te spelen: installeer bijvoorbeeld 10 of 20 minuten. Op dit moment kun je kussen, knuffelen, elkaar raken, maar ga niet naar de seks. Veel paren vergeten het belang van een goed voorspel en het is een geweldige manier om te onthouden om kamagra te kopen, omdat je langzaam opgewonden kunt worden, zodat seks nog aangenamer is.

5. Blind

Wat je nodig hebt: sjaal of verbinding.

Hoe te spelen: bind zijn ogen. Dan kun je het op verschillende plaatsen bezorgen – en hem je hand laten vangen. Of plaats het op het bed en een beroerte. Door de visie te bevrijden, scherpen je andere gevoelens en helpt je vrij. Verander dan de worpen in!

6. Gevangene

Wat heb je nodig: 4 paar handboeien, je kunt de sekswinkel verlaten.

Hoe te spelen: laat hem zijn handen en benen naar bed staan. Als er geen dergelijke optie is, kunt u haar benen of armen op het hoofd en de benen verbinden. Je staat in het middelpunt van de aandacht en je kunt het niet zelf aanraken. Dan veranderen.

7. Kaarten

Wat heb je nodig: kaartspel.

Game: wijs elke promotie van de serie toe. Bijvoorbeeld, kersen – kussen, bughs – Laski -handen, streeft – knuffels, pieken – orale seks. Trek vervolgens de kaart uit op de kaart en doe het voor zoveel seconden omdat deze erop wordt aangegeven (ik definieer de hoogste kaartpercentages). Het kan worden vervangen door tijden voor geavanceerde seconden.

acht. Vecht kussens

Wat heb je nodig: kussens.

Hoe te spelen: het is een echt gevechtskussen! De verliezer voert de seksuele wens van de winnaar uit. U kunt beginnen met kleding en uitkleden.

9. Honing

Wat je nodig hebt: honing (of ander geschikt voedsel, je kunt gearomatiseerd vet nemen).
Hoe te spelen: Breng honingdruppeltjes aan op die pagina’s die hij moet kussen, gaat geleidelijk naar de meest erogene plaatsen.

10. Verrassing

Wat heb je nodig: pure tas, je erotische speelgoed.

Hoe te spelen: een verzameling speelgoed is vrij eenvoudig te vergeten. En als je ze eruit haalt, zonder ze te kijken en zonder ze onmiddellijk te gebruiken – zal iedereen een bedrijf vinden. Bijzonder interessante delen van het spel – wanneer hij het speelgoed van een vrouw ontvangt en jij bent mannen.

elf. Koud heet

Wat heb je nodig: niets!

Hoe te spelen: vecht tegen het deel van het lichaam dat hij moet kussen en zeggen “warmer” of “kouder” wanneer hij probeert te raden, anderen

Zet het kussen.

12. Spiegel

Wat heb je nodig: niets!

https://potentie-verhogen.com/hoe-de-potentie-te-verhogen/

Hoe te spelen: de presentator doet iets met een partner en moet hetzelfde met hem herhalen. Verander dan de worpen in. Een geweldige manier om te laten zien wat je wilt, geen woord.

Subscribe for the updates!

Don’t miss out on your dream rental home! Subscribe to our newsletter and be the first to hear about new listings, exclusive deals, and insider tips.